Home

Sim kortti ei toimi saunalahti

SIM-kortti ei toimi ! OmaYhteis

 1. Jos määräaikainen sopimuksesi on päättynyt niin saat purkukoodin asiakaspalvelusta IMEI-numeroa ja tarkempia asiakastietojasi vastaan.
 2. IMEI -numeron ei pitäisi hävitä laitteesta. IMEI koodi löytyy akun alta tai näppäilemällä *#06# puhelimen aloitusruudussa. Löytyykö IMEI tällä toimenpiteellä?
 3. Elisa offers fixed and mobile subscriptions and broadband subscriptions under Elisa and Elisa Saunalahti brands.[4] Other services include cable-tv-subscriptions.[4] Elisa's new digital services are among others Elisa Viihde,[6] Elisa Kirja,[7] Elisa Videra,[8] Elisa Automate[9] and Elisa Smart Factory..
 4. ulle on käyttössä Saunalahti liitymä, kun laitoin sim kortti puhelimeen puheli käynnisty normaalisti, mutta ei ole yhtään verkko ja kun laiton pojan liittymä Dna puheli toimii ja verkko myös toimii. Sim kortti ei ole lukittu, mutta jostain syystä verkko ei toimii, kun laitan saunalahti tai Elisa liittymä. Minulle ei ole enää myyjän yhteystiedot josta olen ostanut. Joten miten saan verkko toimimaan?

Kiitos vastauksestasi. Arzy olikin jo ehtinyt laittaa viestiä aiheeseen liittyen ja juuri tuon kaltaista tietoa minäkin netistä löysin. Kun laitteeseen näpyttelee koodin *#06#, niin saa vain ilmoituksen IMEI null/null. Laite ei toimi DNA:n sim-kortilla enää ja sama sim-kortti toimii muissa puhelimissa kuitenkin.Hei Suvi! Nykyään myytävissä puhelimissa ei tosiaan enää ole sim-lukitusta. Kokeiltiinko asiakaspalvelustamme purkaa lukitusta, jos tälläinen jostain syystä on puhelimeen eksynyt? Pyytääkö puhelin siis selvästi sim-lukituksen purkukoodia, kun asetat puhelimeen toisen operaattorin sim-kortin?SL Rajoitukseton 4G kk (tutustumistarjous 24,90€/1kk, jatkotarjous kolme kertaa 26,90€/1kk ja normihinta 29,90€), - rajaton huippunopea netti (maks.100 Mbit/s. Suomi/Pohjoismaat/Baltia) ja 5000min/viestiä (Suomi/EU/ETA) Ce este REN si care este structura ei? va rog urgent dau coroana. Cere detalii. Urmăreşte Oppiminen rajaamaan sim-kortti. Kaikki iPhone 4: n onnekkaat omistajat, jos eivätvaroitettiin, kohtaaen ongelman, kun vanha SIM ei halunnut laittaa paikkaan. Joten SIM-kortti asetetaan puhelimeen ja se alkaa etsiä verkkoa. Jos teit kaiken oikein, näet verkon kirjoituksen tai logon. On myös toinen tapa..

Uusi sim-kortti saunalahtiliittymä ei toimi OmaYhteis

 1. Luottokortilla ei ole vuosimaksuja. Ostokset kortilla ovat ilmaisia ja mikäli matkustat emme myöskään veloita käteisnostoista pankkiautomaateilta. Luottokortti Bank Norwegianilta. Luottoa 10000 euroon asti - ei vuosimaksua. Yhdistä Norwegian-kortti Reward-profiiliisi ja tienaa CashPoint-pisteitä kaikista..
 2. Telia trio-SIM-kortit (Telia eID Trio ja Telia No Pin Trio) sisältävät kaikki korttikoot.
 3. Saunalahti prepaid latauslipuke 10€. Hylly: Viihde-elektroniikka / Prepaid-liittymät EAN: 6430013970061. Tuotetta ei voi tilata kotiinkuljetuksella
 4. Voit vaihtaa SIM-kortin uuteen, mikäli nykyinen SIM-korttisi rikkoutuu, lakkaa toimimasta, katoaa tai jos puhelimesi ei tue vanhaa SIM-korttia. Ottaessasi uuden SIM-kortin käyttöön, vanha kortti lakkaa toimimasta. Kortinvaihdosta huolimatta puhelinnumerosi säilyy samana
 5. Voit kysyä SIM-lukituksen purkukoodia puhelimeesi operaattorilta, jonka kautta se on alunperin hankittu.
 6. Saldokysely Liittymän jäljellä olevaa saldoa voi kysyä lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin TILI numeroon 18258. Voit tehdä saldokyselyn helposti myös näin: Näppäile puhelimella *100# ja paina lopuksi vihreä luuri/Soita näppäintä.
 7. Auttaako puhelimen uudelleenkäynnistys? Pääsetkö syöttämään PIN-koodin (oletuksena 1234)? Toimiiko liittymä toisessa puhelimessa?

Stay up to date on the latest with our official Community app.

Eli mistä saan tällaisen Sim-kortin verkon lukituksen poistotoiminnon pin-koodin jolla saan avattua puhelimen?Jos pyyntö SIM-lukituksen purkamisesta on asiakaspalvelun kautta hyväksytty Applelta, saat nyt purettua lukituksen itse aktivoimalla puhelimen uudelleen.SIM-kortit eivät ole lukittuja ja DNA SIM-kortti kyllä toimii Huawein puhelimessa normaalisti. Jos liittymäsi ei toimi, niin tarkistathan Huawei puhelimesta asetukset. 25 €. HUOM. Mikäli korttia ei haluta heti aktivoituna voi tilauksen lisätietoihin mainita halutun aktivointipäivän ja kortti aktivoituu vasta silloin käyttöön vaikka toimitus tapahtuisi heti. Sopii mm. IsatPhone ja Oceana Inmarsat GSPS -satelliittipuhelimiin (Ei esim

Mikäli olet hankkinut puhelimen DNA:lta ja siinä on sim-lukitus, jonka haluat purkaa, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun, jotta voimme mahdollisesti tehdä sim-lukituksen purkamisen. https://www.dna.fi/yhteystiedotHei Janina! Mikäli olet unohtanut puhelimesi suojakoodin, niin puhelin voidaan avata huollossa. Suojakoodin tehtävä on estää laitteen luvaton käyttö, joten sen purkaminen ei onnistu kotikonstein vaan laite on toimitettava valtuutettuun huoltoon. Huollossa laite palautetaan tehdasasetuksille ja tässä yhteydessä puhelimessa olevat tiedot saattavat kadota.Hei, ostin Nokia E52 puhelimen kirpputorilta, mutta nyt puhelin ei suostu hyväksymään saunalahden sim-korttia vaan puhelin aukeaa vain dna:n kortilla, miten tämän lukituksen voi poistaa? Parsakaalia? kiitos ei. Äijät painii moottorin kanssa

Forum Statistics

Puhelimeni on Apple Iphone 4s sain käytettynä ja haluaisin nyt saada dna sim lukittuun puhelimeni hyväksymään saunalahti liittymäni. Voisitteko auttaa.Terve. Sain isäpuolelta hänen USA:n reissulla olleen T-mobile-puhelimen, jossa oli pre-paid liittymä. Jos laitan oman dna-simkortin siihen, se kysyy pin-koodin, jonka jälkeen puhelin väittää ,että kortti olisi lukittu, ja pitäisi ottaa operaattoriin yhteyttä. Omassa nokian puhelimessa ei mitään tuollaista tapahdu, vaan se toimii normaalisti. Pystynkö siis saamaan liittymäni toimimaan T-mobilen puhelimessa?

Poista mokkulan sim-kortti lukitus! | MuroBBS

SIM-kortin koko, uuden tilaaminen ja aktivointi Puhelimen käyttö Teli

Onko sinulla Samsung puhelin (Galaxy S2, S2 Plus tai Mini)? Kun olet laittanut puhelimeesi toisen operaattorin SIM-kortin ja käynnistänyt puhelimen, puhelin kysyy purkukoodia. Näppäilethän saamasi purkukoodin ja paina OK. SIM lukituksen poistossa pitää ottaa yhteyttä DNA:han https://www.dna.fi/yhteystiedot sillä lukituksen poistoon tarvitaan hekilötietoja.Kuinka pitkään puhelimen purkukoodi on voimassa? Esim. 3,5 vuoden päästä tarvitsen sitä kun vaihdan operaattoria? Miksi tekemäni suoritus ei näy Visa-laskullani? Tarkasta laskulta laskun valmistumispäivämäärä. Jos olet tehnyt suorituksen laskun valmistumisen jälkeen käyttäen oikeaa viite- ja tilinumeroa, suoritus on kirjautunut Visa-korttitilillesi, mutta se ei ole ehtinyt laskulle näkyviin Suosittelen tutustumaan puhelimesi käyttöoppaaseen, josko sieltä selviäisi onko itse laitteeseen asetettua suojakoodia mahdollista ohittaa.

Jos sinulla taas on DNA:n prepaid -liittymä, löydät liittymäsi PUK-koodin prepaid-liittymäsi aloituspakkauksesta.Tervehdys! Ostin aikoinaan Iphone 5:n käytettynä ja siinä on DNA sim lukitus. Itselläni on DNA liittymä eikä ole ollut sen takia ongelmia, mutta nyt olen aikeessa antaa puhelimen eteenpäin sen jäätyä minulle turhaksi. Ongelma on siinä että lukitus pitäisi saada pois. Puhelin on ostettu vuosia sitten ja sopimus oli loppunut jo ennen kuin olin puhelimen ostanut. Edellistä omistajaa en muista. Puhelin on ollut kokoajan käytössä. Miten saan SIM lukituksen auki? Ja toinen kysymys, miksi puhelin on ylipäänsä lukittu tietylle operaattorille? Lueskelin muiden operaattoreiden sivustoilta että heidä "SIM lukitus" poistuu automaattisesti sopimuksen loputtua. Miksei teillä on sama käytäntö? Tässäkin tapauksessa täysin tomiva puhelin on pakotettu käyttämään vain yhtä palveluntarjoajaa. Jos ei ole asiakas voi tämän toimivan ja hyvän laitteen heittää roskiin.

Vastaamme kysymyksiisi

Kerro ongelmastasi, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi. Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen. Avaa takakansi: työnnä kyntesi kannen ja näytön väliseen rakoon ja väännä kansi irti. Jos akku on puhelimessa, irrota se. Liu'uta nano-SIM-kortti ylösalaisin SIM-korttipaikkaan SIM-kortissa on samaan korttipohjaan yhdistetty kolme SIM-korttikokoa: Mini, Micro ja Nano. Tarkista oikea korttikoko laitteen mukana tulleesta käyttöoppaasta. Oppaasta näet myös, miten SIM-kortti laitetaan laitteeseen. Useissa älypuhelimissa ja tableteissa on irrotettava alusta SIM-kortille, jonka..

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Voit vaihtaa uuden SIM-kortin liittymällesi, puhelinnumerosi ja liittymän palvelut säilyvät kuitenkin ennallaan.

Ihmeellinen homma ettei voida luovuttaa operaattorilukon purkukoodia kuin alkuperäiselle omistajalle. Pelkkää kiusantekoa dna:lta, kun muilla operaattoreilla tämä onnistuu jos laite on kokonaan maksettu. Saunalahti Group Oyj (aikaisemmin nimillä Jippii Group Oyj ja Saunalahden Serveri) oli suomalainen internet- ja teleoperaattori. Saunalahti aloitti toimintansa vuonna 1996 ja listautui Helsingin pörssiin vuonna 2000. Teleoperaattori Elisa osti yrityksen vuonna 2005 Lapussa lukee, että viisi minuuttia pitäisi soittaa suomalaisesta liittymästä suomalaiseen. Mutta minulle vakuutettiin ettei tarvitse huolehtia ja nyt se on jo hivenen myöhäistä sillä puhelin on Brasiliassa ja en ole aikeissa soittaa täältä Suomeen, sillä sillä hinnalla saisi ostettua jo uuden puhelimen.

Lukituksen voi purkaa vain puhelimen alkuperäinen omistaja, joten pyytäisin että kaverisi olisi yhteydessä asiakaspalveluumme. SIM-adapterisarja Micro- ja Nano-SIM-korteille. Työkalu puhelimen SIM-korttikotelon avaamiseen mukana. Huomaathan, että kanta-asiakkaan ei tarvitse erikseen rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi NanoSim SIM-kortti Adapteri sarja , 3 eri adapteria ja avaaja. Näillä sovittimilla muutat Micro ja Nano-SIM-kortit tavalliseksi SIM-kortiksi. Tuote: UUSI. Maksu: Maksu tilille paketti postiin. Ei postiennakko lähetyksiä 3.95 €. Tässä SIM-adapterisarja Micro-ja Nano-SIM -korteille. SIM-sovitinpaketin mukana myös neulatyökalu, jonka avulla saa SIM-korttikehikon kätevästi ulos puhelimesta. SIM-korttisovittimen avulla puhelinta vaihtessa ei tarvitse vaihtaa SIM-korttia, jos uudessa luurissa on erikokoinen SIM Hei ostin vanhan puhelimen ja vanhan käyttäjän vanhat tiodot pvat siinä. Miten voin poistaa salasanan jotta voin poistaa tiedot

MMS ei toimi / Saunalahti - OnePlus Communit

Tänään tuli sim-kortti, mutta liittymä ei toimi puhelimessa, mikähän mahtaa olla vikana? Miten saa asetukset kohilleen? Kun laitan puhelimen päälle ja pin-koodin näyttää hetken aikaa että saunalahti, muttei anna soittaa tai mitään ja sitten saunalahti häviää ja lukee vain hätäpuhelut Hei Tarvitsen ourku koodeja kahteen numeroon. xxxx Tilaus nuero on xxxx minunu nimelläni on 3 liittymää.Äsken mainittu sekä sellainen mikä on nykyinen puhelinumeroni xxxxx Siihen minulla on kaikki tarvittava tiedot ja tähän tilaukseen tarvitsisin, Toiseen uuteen numero mikä on minu nimelläni

SIM-lukituksen purkukoodi - tuki

Hei! ostin iPhone 5c ja haluaisin palauttaa iTunes varmuuskopiosta ja kun painan siitä, tulee ''yhdistä iTunesiin'' ja laturin kuva jossa on nuoli iTunesin logoa kohden. Mitä minun pitäisi siis tehdä, en ymmärrä enkä pääse puhelimessa eteenpäin... monta tuntia värkänny tämän kans Kun mikään ei toimi, viimeinen vaihtoehto on nollaa puhelin siirtymällä Asetukset> Varmuuskopiointi ja palautus> Tehdasasetusten nollaus -valikosta. Miksi Android-puhelimeni ei sano mitään palvelua. SIM-kortti havaittiin, mutta ei palvelua. Android262 ei ole palveluratkaisua Nyt tarviin apua, sain purkukoodin juuri puhelimeeni, viestissä käskettiin poistaa sim kortti ja käynnistää puhelin uudelleen, mutta kysymykseni on että mihkä tämä purkukoodi kirjoitetaan?Mulla on sama ongelma kuin Jaanalla 7 kk sitten: "Nyt tarviin apua, sain purkukoodin juuri puhelimeeni, viestissä käskettiin poistaa sim kortti ja käynnistää puhelin uudelleen, mutta kysymykseni on että mihkä tämä purkukoodi kirjoitetaan?" Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Puhelu Sim Kortti Solu Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita. Kuvan tekijän mainita ei ole pakollista, mutta linkki tekijään auttaa suuresti kuvaajaa jatkamaan julkaisuja. Voit käyttää tätä tekstiä kertomaan kuvaajasta

Saunalahti / R-kiosk

Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Saunalahti! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 45 vuokrattavaa kohdetta. Käyttämäsi Windows Phone -käyttöjärjestelmän versio on vanhentunut eikä palvelu välttämättä toimi puhelimellasi parhaalla mahdollisella tavalla Samsung on kuuluisa kyseisestä ongelmasta, kun tuo IMEI on juuri tuolla EFS osiossa. Vika tulee varsinkin silloin, kun laittaa vanhemman version laitteeseen, eli downgreidaa firmwaren, niin IMEI häviää, kun uusimmissa firmwareissa on EFS formaattia muutettu ja laittaessa vanhemman version takaisin häviää IMEI tiedot kokonaan.Hei. Miten saan DNA Prepaid liittymään PUK-koodin? Olen hävittänyt kortin, jossa tiedot ovat ja puhelimeni pin-koodi on lukittu. Sinua ei voi tunnistaa tiedoista suoraan, mutta ne voivat tarjota yksilöllisemmän verkkokokemuksen. Voit kieltäytyä hyväksymästä joitakin evästetyyppejä. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai hälyttämään niistä, mutta jotkin sivuston osat eivät sen jälkeen välttämättä toimi

korttiin ja aktivoimalla iPhone uudestaan. SIM-lukituksen avautumisen tunnistaa siitä, että iPhonen ominaisuudet tulevat käytettäviksi myös toisen operaattorin liittymäkortilla. Tässä näet 3 määritelmää sanalle sim-kortti. sim-kortti. REDIRECT Subscriber Identity Module. Alkuperä: fi.wikipedia.org Roku-kaukosäädin ei toimi? SIM-kortin tietojen palautus - Palauta SIM-korttitiedot iPhonesta / Androidista. Tilaajantyyppikortti (tunnetaan yleisemmin lyhenteellä SIM-kortti) löytyy kaikista matkapuhelimist

Puhelin pyytää varmaankin "SIM-kortin verkon lukituksen poistotoiminnon PIN-koodia". Voit pyytää SIM-lukituksen purkua asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot. Ole ystävällinen ja liitä viestiin henkilötietojesi ja puhelimen merkin sekä mallin lisäksi puhelimen IMEI-koodi. Löydät sen akun alta tai näppäilemällä *#06# puhelimen aloitusruudussa tai puhelimen asetuksista.Minun sim-kortilla toimii, sillä minun korttini on suomalainen. Mutta kun sanoo että virheellinen sim-kortti ja asetettu verkon lukitsema sim-k. Niin se ei nyt taida ollakkaan tämä region lock-koodi jonka olen saanut, ja jolla pitäisi saada puhelin toimimaan myös ulkomaalaisella sim-kortilla. Insert Micro SIM Card into Samsung Galaxy S3 - Продолжительность: 1:36 ITJungles Recommended for you Lukitus voidaan purkaa vain alkuperäisen omistajan pyynnöstä, valitettavasti tätä ei voida pyynnöstäsi purkaa jos et ole alkuperäinen omistaja.hey Minulla on Galaxy 2s pluss. Minulla on suojakoodi sellainen PIN-suojakoodi. mutta olen unotanut sen miten saisin auki

Virheellinen SIM-kortti- tai Ei SIM-korttia -viesti iPhonessa tai iPadiss

Jos saat virheilmoituksen kun laitat toisen operaattorin SIM -kortin puhelimeen, on laite SIM -lukittu. Purkukoodi voidaan luovuttaa puhelimen alkuperäisen omistajan pyynnöstä siltä operaattorilta, kenelle puhelin on SIM -lukittu.Onko SIM -lukitus jo purettu puhelimesta asiakaspalvelun kautta? Puhelimesta tulee vielä tämän jälkeen purkaa lukitus itse.

Video: Aseta SIM-kortti ja muistikortti puhelimeen Nokia puhelimet Suom

Saunalahti - Prepaid kortti sippasi ja SL naurettava palvelun taso

 1. nekkään kun palaan alkutilaan, soneralla se toimi
 2. Purkukoodi voidaan luovuttaa vain sopimuksen alkuperäiselle omistajalle, joten liitä viestiin mukaan liittymänumerosi, syntymäaikasi, sekä puhelimen malli ja IMEI koodi (löytyy akun alta tai näppäilemällä *#06# puhelimen aloitusruudussa.)
 3. Nokia Lumia 900 puhelimesta on mahdollista tallentaa numerot ja kuvat esimerkiksi tietokoneelle, josta ne voit siirtää uuteen Huawei puhelimeesi. Suosittelen tutustumaan matkapuhelimen käyttöoppaaseen tai www.nokia.com sivustoon.
 4. Kysyykö puhelin nimenomaan suojakoodia? Suojakoodi on puhelimen tunnuskoodi, jolla voit estää toisten korttien käytön omassa puhelimessasi ja tämä koodi on itse asettamasi. Jos olet unohtanut oman suojakoodisi, tulisi sinun olla yhteydessä puhelimen valmistajan edustajaan eli tässä tapauksessa Nokian huoltoon. Asiakastuen yhteystiedot löytynevät osoitteesta http://www.microsoft.com/fi-fi/laitteet/tuki/yh....

Kokemuksia Sonera Prepaid netti ja 4G mobiilireitittimestä

 1. SIM SIM - новый мобильный оператор
 2. Hei! sain kaveriltani lainaan iphone 4s puhelimen. Siinä on lukituskoodi jota hän ei itsekään tiedä. mitä pitää tehdä
 3. Asiaa tulisi tiedustella T-mobilelta, meillä ei valitettavasti ole tietoa heidän SIM -lukituksien käytännöstä.
 4. Hei, onko siis mahdotonta hankkia rajoituskoodia puhelimeen, jonka alkuperäisen liittymän (dna) omistaja ei ole "käytettävissä"?

- OP Visa Yhdistelmä -korttien debit-puolen maksut eivät toimi, Osuuspankki kertoi Twitterissä. - Korjaamme häiriötä parhaillaan ja pahoittelut tästä aiheutuneesta vaivasta. Facebook-tiedotteeseensa Osuuspankki sai lukuisia vihaisia viestejä asiakkailtaan Puhelimeen ei tarvitse asentaa erillistä sovellusta. Mobiilivarmenne on tapa tunnistautua sähköisesti niin, että käyttäjän henkilöllisyys vahvistetaan. Mobiilivarmenteen saa myös ei-älykännykkään, koska se sijaitsee puhelimen SIM-kortissa. SIM-kortin täytyy kuitenkin olla suunnilleen vuodelta 2016 tai.. Saunalahti Prepaid -liittymä Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Liittymä on voimassa 3 kuukautta Uudemmissa aloituspakkauksissa yhdistelmä SIM-kortti, mistä voi valita haluamansa koon, valittavissa mini ja micro sekä nano

Hei pyysin saada tänään iphone 4s puhelimeni sim-lukituksen poistoa ja unohdin kysyä kauanko tälläisessa käsittelyssä yleensä menee?Android-puhelimen unohtuneen suojakoodin resetoinnin pitäisi onnistua oman Google-tunnuksen avulla. Ohjeet suojakoodin palauttamiseen löydät puhelimesi käyttöoppaasta ja lisäapua saat toivottavasti Samsungin asiakastuesta http://www.samsung.com/fi/support/. Voihan pahus - ilmoitusta ei löydy... On mahdollista että tavara on myyty ja ilmoitus on poistettu Torista. Saattaa myös olla että linkki on kopioitu väärin sähköpostista - varmista että linkkisi on kokonainen Koetko Samsung maksaa ei toimi ongelma? Oletko harmittunut siitä? Älä ole avuton. Useimmissa tapauksissa Samsung Play ei toimi vain siksi, että olet antanut vääriä luottokorttitietoja. Valitse sittenPoista korttivaihtoehto. Muutaman sekunnin kuluttua voit lisätä korttisi takaisin sovellukseen Joidenkin kauppiaiden luona on mahdollista kopioida vanhan SIM-kortin tiedot uudelle kortille, tiedustele tätä mahdollisuutta ja hintaa kauppiaalta. Kadonneesta tai rikkoutuneesta SIM-kortista tietoja ei ole mahdollista palauttaa.

Sim kortti ei aktivoitu - DNA

 1. Hae kaikista viesteistä Hae Lisää samanlaisia viestejä
 2. Hei! Vaihdoin liittymäni juuri DNA:lta Soneraan, nyt SIM kortin vaihdon yhteydessä tuli ilmi ettei aktivointi onnistu. Puhelimeni on iPhone 4S ja ilmeisesti tarvitsen purkukoodin? Kuinka saisin sen näppärästi mahd pian?
 3. Oletko yrittänyt laitteeseen useampaa sim-korttia? Toimiiko se millään sim-kortilla? Mikäli laite toimii DNA -sim-korteilla, muttei muiden operaattoreiden sim-kortilla, on mahdollista että laite on sim-lukittu DNA:n toimesta. Tässä tapauksessa lukitus voidaan purkaa, kun olet yhteydessä asiakasapalveluumme.

Miten ratkaista LycaMobile SIM-kortti ei palvelua Androi

Kuinka korjata 'Samsung Pay ei toimi' -ongelma helpost

Miksi kortti ei toimi? VertaaEnsin

Hei sim-lukon purkukoidi, kiitos. dna kaupassa ei voitu Auttaa kun olin syöttänyt lukkiutumiseen asti koodia. Miten saan puhelimen Käyttööni?Suomi - Suomiwarning Vaikka yhteisömme on aina avoinna, koronavirus (COVID-19) on vaikuttanut vastausaikoihimme ja tukeen joillakin kielillä. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Pysytään terveinä. Lue, miten autamme yhteisöjä ympäri maailmaa.MikkoOletko kokeillut puhelimen resetointia?Sammuta laite ja paina volume up nappia käynnistyksen kanssa yhdessä.Sitten kun tulee valikko, valitse factory reset.Tässä video https://www.youtube.com/watch?v=4ZilhQdGDeM

Celly SIM -kortti adapterisarja Motonet O

Hei! Pojan puhelin meni puk-koodille,sain koodinselville itsepalvelusta ja nyt puhelin kysyy postitoiminnon pin-koodia???Saunalahti PREPAID Nettiasema 4G tarjoaa huippunopean netin eri laitteille kotona, opiskelijaboksissa, reissussa tai vaikka mökillä. Nettiasema on nopea ja helppo ottaa käyttöön ja sen kautta voi käyttää nettiä vaikka usealla laitteella vaikka yhtä aikaa. Rajoitukseton Paketit eivät sisällä soittoja/viestejä palvelunumeroihin ja soittoja ulkomaille. Tutustumistarjous Rajoitukseton-paketista on voimassa, kun asiakas ostaa paketin ensimmäisen kerran. Tarjous on voimassa 1kk ajan eli ensimmäisen tilauksen ajan.

sim-kortti - Ilta-Sanoma

Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä selvittääksemme miksi liittymäsi PUK-koodi ei näy itsepalvelussa. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot.Hei! Ostin Samsung s5 puhelimen muutama viikko sitten Suomesta ja laitoin siihen paikallisen SIM-kortin nyt Australiassa. Puhelin pyytää "SIM-kortin verkon lukituksen poistotoiminnon PIN-koodia". Puhelimessa ei ole ennen ollut SIM-korttia. Mitä tehdä?Milloin saat kyseisen ilmoituksen, mitä olit tekemässä ja oletko vaihtanut laitteessa jotain? Jos kyseessä on SIM -lukittu puhelin, niin laite toimii yhden operaattorin SIM -korteilla, mutta ei muilla. Matkustaessasi ulkomailla kannattaa muistaa, että American Express -kortti hyväksytään maailmanlaajuisesti. Kaikki ulkomaisessa valuutassa tekemäsi korttiostokset muunnetaan euroiksi veloituksen käsittelypäivänä, joka saattaa poiketa ostoksen tekopäivästä

Saunalahti Prepaid -liittymä kaupan päälle (arvo 5,90€ sis 6,00€ saldoa) kun samalla lataa uuteen liittymään kuukausipaketin (jonkun alla olevista):moikka iphone 4s ilmoittaa että sim korttia ei ole asennettu ??? vaihdoin elisalta dna lle liittymä on aktivoitu ja piti tänään aueta klo 14:30 mutta eiPoista ensin SIM-kortti puhelimestasi ja käynnistä puhelin sitten offline-tilassa. Näppäile purkukoodi puhelimeen seuraavassa muodossa: #pw+xxxxxxxxx+7# Edellä mainitun koodin merkit +, p ja w saat näppäilemällä tähti (*) -näppäintä nopeasti peräkkäin: When you're bored, lonely, start a conversation with SimSimi every time you need a conversation. small talk, emotional talk AI chatbot SimSimi..

SL Nettikuukausi 4G+ (tutustumistarjous 21,90€ ja normihinta 24,90€) - rajaton supernopea netti (maks. 200 Mbit/s. Suomi) Tästä nyt mennyt 5 tuntia eikä sim kortti toimi. Missä vika ? Kukaan kokenut samanlaista juttua ? Jos sulla se uus puhelin on ollut koko ajan päällä sim-kortti ei aktivoidu ennenkuin puhelin käy sammuksissa. Jos ei toimi tuonkaan jälkeen, otahan nopsaan yhteys DNA:n asiakaspalveluun, tässä.. -4G-mobiilireititin (Wi-Fi) (takuu 24kk) – Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistaliittymä (6€ alkusaldoa ja 1 kk netin käyttöä jopa 100Mbit/s. ilman datakattoa Suomessa) – Reitittimen Pikaohje (FIN,SWE, ENG,RUS) – USB-kaapeli ja laturiPurkukoodi voidaan luovuttaa puhelimen alkuperäisen omistajan pyynnöstä siltä operaattorilta, kenelle puhelin on SIM -lukittu. Lukitusta ei siis itse voi avata, vaan sen avausta tulee pyytää siltä operaattorilta, jolta laite on hankittu. Hyvin toimi, suosittelen positiivisesti. Sain sähköpostiini linkin maksettuani tilaukseni,linkistä löytyi koodi jonka syötin storessa tuotteen sivulla oikeaan kohtaan ja asennus alkoi välittömästi

Valitse laitteeseesi oikea SIM-korttikoko, koska jos irrotat vahingossa esim. nano-SIM-kortin kehyksestä ja tarvitsetkin mikro-kokoista SIM-korttia, pitää sinun hankkia uusi SIM-kortti.Päätelaitteen mahdollinen SIM-lukitus voidaan poistaa asiakaspalvelustamme sopimuskauden päätyttyä ja tätä varten tulee sopimuksen tekijän olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kaikki toimittamamme SIM-kortit ovat trio-SIM-kortteja, jotka sisältävät kaikki kolme SIM-korttikokoa (normaali eli mini, mikro ja nano), ja ne sopivat kaikkiin SIM-korttipaikan sisältäviin päätelaitteisiin.Minun äidilläni on samsung galaxy s3 ja avaan äidin puhelimen ja siinä lukee, SIM-kortin verkon lukituksen poistotoiminnon PIN-koodi, mitä minun pitäisi tehdä???

Ilmeisesti puhelimessa on SIM -lukitus. SIM -lukituksen purkukoodi voidaan luovuttaa puhelimen alkuperäiselle omistajalle asiakaspalvelustamme. Pyydäthän kaveriasi olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.Huomaa: Kahden SIM-kortin laitteissa sekä SIM1- että SIM2-korttipaikka tukee 4G-verkkoja. Jos kuitenkin SIM1- ja SIM2-kortit ovat molemmat LTE-SIM-kortteja, ensisijainen SIM-korttipaikka tukee 4G-, 3G- ja 2G-verkkoja, kun taas toissijainen SIM-korttipaikka tukee vain 2G-verkkoa. Lisätietoja SIM-korteista saat palveluntarjoajaltasi.Moi! Minulla on mokkula e3131 . Onko se sim lukittu. Miten lukituksen voi poistaa, jos käyttäis toisen operaatorin korttia?Hei Timi! Kuulostaa siltä, että puhelimessa on jokin bugi. Pystytkö kokeilemaan sim-korttia jossain toisessa puhelimessa? Onnistuuko PUK-koodin syöttö ja uuden PIN-koodin valinta siten?

Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Saunalahden ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Voit kieltää mainokset lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin: STOP numeroon 18258. Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin.Käyttö on järkyttävän halpaa ja aina ilman datakattoa! Ensimmäinen kuukausi on veloitukseton ja sen jälkeen käyttö Suomessa maksaa vain 0,99€/käyttöpäivä ja maks. 19,80€/kalenterikuukausi. Nettiasemaa voi käyttää myös ulkomailla, netin käyttö esim. Euroopassa maksaa kohtuullisesti, 3,72€/Gt. Lisää saldoa voi ladata helposti suoraan liittymään R-kioskilla. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa. Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne. Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Toimi näin

Saunalahti liittymät ja tarjoukset

Ensilatausetu – maksuttomat kotimaan  normihintaiset viikonloppupuhelut ja viestit 3kk ajan Kun teet ensilatauksen uuteen Saunalahti Prepaid -liittymään, saat ensimmäisen latauksen yhteydessä edun soittaa ja lähettää viestejä veloituksetta viikonloppuisin (la-su). Etu on voimassa kolme kuukautta ensimmäisestä latauksesta ja se koskee kotimaan normaalihintaisia puheluita ja viestejä.Peruspalvelut  Saunalahti Prepaid -liittymällä voit soittaa/vastaanottaa puheluita (myös video), lähettää/vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä. Myös netti on yksi peruspalveluista.

Saunalahti ei toimi

SIM-kortti sopii päätelaitteisiin joissa on normaalikokoinen (Mini-SIM) tai pienempi (Micro-SIM) tai Saunalahti prepaid liittymän käyttöönotto on helppoa. SIM-kortti sopii päätelaitteisiin joissa on Prepaidia käytetään nimettömästi. Saunalahti prepaidissa ei ole kuukausimaksua, mutta tiedonsiirto.. Sim-sim.az-ın Miksi alennuskoodini ei toimi? Alennuskoodeilla on viimeinen käyttöpäivä tai ne saattavat toimia vain tietyssä kaupungissa. Alennuksen arvo ei voi olla suurempi kuin Mikäli koodisi ei toimi, on joku muu saattanut jo käyttää sen. Huomioi myös, ettet lisää välilyöntiä koodia ennen, sen sisälle tai sen jälkeen

Uusi kortti on väriltään sininen ja kuviointina on käytetty liikennevälineiden piktogrammeja. Vanhat kortit lakkaavat toimimasta, kun uusi vyöhykemalli tulee käyttöön. Kortin vaihtoon ei tarvita valtakirjaa eikä henkilöllisyystodistusta. Kortin voi vaihtaa myös jonkun toisen puolesta, joten joku perheenjäsen voi.. Toimi näin: 1.Soita apteekin puhelinnumeroon 05 453 0009 ja tee tilauksesi haluamistasi lääkkeistä/tuotteista. Toimi näin asioidessasi apteekissa: Älä tule flunssaisena apteekkiin. Pyydä toista asioimaan puolestasi. Hae ikääntyneen tai perussairauksia potevan lääkkeet hänen puolestaan Ipadin sim kortti lukittautui kolmen yritykseni jälkeen ja pyytää puk koodia. En löydä sellaista tähän korttiin, vain puhelimien puk koodit näkyy sivuillani. Mistä saa ipadin sim kortin puk koodinSaunalahti Prepaid -liittymä Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Liittymä on voimassa 3 kuukautta aktivoinnista ja 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat myös ulkomailla. Uudemmissa aloituspakkauksissa yhdistelmä SIM-kortti, mistä voi valita haluamansa koon, valittavissa mini ja micro sekä nano. Liittymä sopii kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin!

Kortit Henkilöasiakkaat UKK OP Kortti ei toimi ulkomaill

AH-toimi Oy Varmistathan että IMEI koodi on varmasti oikein ilman näppäilyvirheitä. IMEI -koodi on 15 merkkinen numerosarja.

Yksi kortti kaks ja puol Kortin mieleisen sillä luon Runo päälle tasaraha Viisi euroa, ei oo paha (Isompi jos on tilaus Pitää katsoa alennus). Tilaukset joko viestillä Taikka tule käymään Puodilla via ripl.com Hei! Oletko yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sim-kortti ei jostain syystä voimi, vaikka puk-koodi ja uusi pin-koodi on asetettu.puhelimeni ei enää tunnista sim korttiani.Tämä tapahtui kun unohdin pin koodin ja yritin laittaa puk koodia.Sammutin ja otin sim kortin pois mutta mikään ei tunnu auttavan.minulla on samsung galaxy trend ja osa näytöstä meni hajalle, ja tietysti se kohta mikä kuului minun suojakoodiin. haluaisin saada sen siksi aikaa toimivaksi että vien sen korjaukseen. oisiko mitään ohjeita millä voisin saada koodin ohitettua. minulla on saunalahdn liittymä. Jos kortista ei löydetä mitään, syynä voi olla esimerkiksi fyysisesti vaurioitunut kortti. Monet kortit ovat pieniä ja hentoisia ja niiden pieni taittaminen laitteesta Muistikortti ei toimi? Korttien sekoiluun on useita syitä ja niitä tuodaan esim. Ateneuminkujalle elvytettäväksi keskimäärin yksi päivässä

Saunalahti Prepaid -liittymällä voit soittaa ja lähettää teksti- ja multimediaviestejä. Myös tiedonsiirtopalvelut kuuluvat mukaan eli voit käyttää liittymälläsi Saunalahti prepaid puheajan lataus. Saunalahden prepaid-liittymiin voi ladata puheaikaa monesta paikasta, esimerkiksi netistä, Otto.. Voit soittaa asiasta p.044 144 044 tai laittaa sähköisellä yhteydenottolomakkeella https://www.dna.fi/yhteystiedot tarkemmat tiedot. Näin tukisivuston kautta ei henkilökohtaisia tietoja voida valitettavasti käsitellä.

Answer 1 of 33: May I ask if there is any SIM card could be purchased with data access on iphones? If yes, how much it is and where I can buy it? Does it requires a passport? Many thanks Hei Lauri! Käytännössä kyllä, sillä sim-lukitus voidaan purkaa vain laitteen alkuperäisen omistajan pyynnöstä.

Myymämme mokkulat eivät ole sim-lukittuja, eli siinä voi käyttää myös muiden operaattoreiden liittymää. Tuolloin tulee vain vaihtaa APN -asetukset ajantasalle. Nämä voi kysyä siltä operaattorilta, jonka liittymää käyttää. Etu koskee valikoituja kesätuotteita 24.5. asti, ei voida yhdistää muihin alennuksiin. Tästä huippulöytöjä tasahintaan, mukana paljon suosikkituotteita. Rajoitettu erä - toimi heti

Minä luulin, että kun sain nämä region lock-koodit niin saisin puhelimen auki vaimokkeelleni ja hän pääsisi sitä käyttämään. Sim-kortti lakkas toimimasta, näytöllä ei näy operaattorin nimi eikä palkkeja. On koitettu muihin kännyköihin; ei toimi. Samalla alueella toimii kyllä muiden kortit, joilla sama liittymä elikkä Saunalahti. Lähin liike on todella kaukana eikä tolla kännykällä nyt paljoo soitella ja jonotella mihinkää.. Reagoi nopeasti. Mikäli korttisi tai verkkopankkitunnuksesi katoavat tai ne varastetaan, ilmoita asiasta viipymättä. Toimi näin Soittaessasi sinun ei tarvitse muistaa korttisi numeroa, pelkkä henkilötunnuksen kertominen riittää. Eurocard-yrityskortin sulkeminen

Huomaa: Katkaise laitteesta virta sekä irrota laturi ja muut laitteet ennen kansien poistamista. Vältä koskettamasta sähköosia kansien vaihdon aikana. Säilytä ja käytä laitetta aina kannet kiinnitettyinä.Tarkoitatko, että PUK-koodin syöttäminen ei onnistu vai ilmoittaako puhelimesi esimerkiksi "SIM-kortin rekisteröinti epäonnistui"? Mikäli PUK-koodin syöttää liian monta kertaa väärin, ei puhelin enää hyväksy lainkaan koodia vaan SIM-kortti tulee vaihtaa. SIM-kortin vaihto onnistuu asiakaspalvelumme kautta tai asioimalla DNA Kaupassa. Olen lukenut Henkilötietojen ja sisällön käsittelemisen ehdot

Löydä omasi Oikotien 149 asunnosta alueella Saunalahti, Espoo. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi! Toimi pian, sillä vahvistamaton tunnus poistetaan 72 tunnin kuluttua rekisteröitymisestä. Voit käyttää tiettyjä palveluiden osioita ennen vahvistamista Tekniset tiedot: - Laatu SIM-kortti Sovitins - Sisältää ulostyöntätapin avaamisen SIM-korttipaikan - Valmistettu kestävästä metallimateriaalista. Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli 135,00 EUR. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen.. On purettu asiakaspalvelun kautta. Siis puhelimesta pitää purkaa itse vielä tämämänkin jälkeen lukitus??? Asiakaspalvelusta sanottiin että ei tarvitse tehdä muuta kuin odotella 1-2 päivää niin pitäisi aueta ja sen jälkeen asennella uusiks.

tere ostin kaverilta samsung s plussan ja en saa verkon purkukoodia selville en voi myöskään soittaa enkä lähettää viestiä sim-kortti. Sim-korttien loppu lähestyy: Kännykän vaihto helpottuu. Maailman suurimmat älypuhelinvalmistajat Apple ja Samsung ovat mukana pitkälle edistyneessä projektissa, jossa tähdätään sim-korttien sulauttamiseen osaksi puhelinta Valitettavasti käytössäsi oleva vanhentunut selain ei toimi oikein palvelussamme. Voit päivittää selaimen uusimpaan versioon tai ladata uuden selaime Kun käynnistät puhelimen normaalisti ilman SIM-korttia, pitäisi jostain kohtaa näyttöä päästä käsiksi näppäimistöön, jonka kautta pääset syöttämään SIM-lukituksen purkukoodin aiemman ohjeen mukaisesti. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, suosittelen testaamaan puhelimen käynnistämistä toisen operaattorin SIM-kortti sisässä. Mtä puhelin tällöin ilmoittaa ja pääsetkö syöttämään purkukoodia?Voiko tuo puhelin olla mahdollisesti lukittu entiselle operaattorillesi, jolloin se ei toimisi lainkaan DNA:n kortilla?

Saldon tai pakettien lataaminen R-kioskilla Voit ladata liittymääsi suoraan puheaikaa R -kioskeilla kautta maan. Minimikertalataus 10€ ja maksimi 100€. Voit myös ostaa tulostettavia latausseteleitä ja ladata liittymääsi suoraan kiinteähintaisia netti ja yhdistelmäpaketteja.Kyseessä on luultavasti Samsung Galaxy S plus puhelimesi DNA SIM -lukitus ja jos määräaikainen sopimuksesi on päättynyt niin saat purkukoodin asiakaspalvelusta IMEI numeroa ja tarkempia asiakastietojasi vastaan. ma sifona stilu ei dur ! cand mergea spre usa de la iesire din casa am vazut ce eleganta si ce bine- i statea ,adevarul ca tinea mult la corpul ei mereu coafata ,machiata, bronzata trrrr suna tel alo raspund ce faci ba ? era cel mai bun prieten al meu Sorin eram ca fratii mereu nedespartiti hai cobori ? +, p ja w -merkit tulee aina valita *-näppäimen takaa, niitä ei kirjoitetta kirjaimin, vaan kyseessä on tauko ja odota -merkit. x- kirjainten tilalle tulee purkukoodi (numeroina).Mikäli kyseessä on pin-koodi, on sekin itse asetettu koodi, jota emme voi selvittää. Mikäli pin-koodin näppäilee väärin tarpeeksi monta kertaa, kysyy puhelin puk -koodia. Prepaid -liittymän puk-koodi on näkyvillä liittymän alkuperäisessä pakkauksessa.

Avoid roaming costs, use TSIM's International SIM Cards with FREE India calling while traveling abroad. Get Voice, SMS and Data in a simple prepaid package. Use TSIM's country specific SIM cards for a single country, and multi country SIM cards to travel to many countries in a single trip Pahoittelut, että asian kanssa on kestänyt. Valitettavasti tämän julkisen tukisivuston kautta emme asiaa voi hoitaa joten pyytäisin olemaan vielä uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme.Hei Safiya! Olethan vielä uudelleen asiakaspalveluumme yhteydessä, jotta ongelmaa voidaan tutkia tarkemmin.ei auta ei mut tolla elisan kortilla toimii mutta ku se numeron siirto on jo tehty teille ni eipä oikeen hyödytä se ilmoittaa puhelin ku laittaa dna kortin niin ei asennettu sim!!! ja nyt laitoin elisan kortin niin ilmoittaa että sim lukittu ??? mistätiiän että onko lukittu ja miten sen voi purkaaLöydät ohjeet SIM-lukon purkukoodin saamiseksi tämän ketjun aiemmasta viestistä https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/purkukoodi/#c8....

Applen laitteistotakuu ei kata vahinkoja, jotka muokattu SIM-kortti on aiheuttanut SIM-kortin alustalle tai laitteelle. Jos leikkaat tai muokkaat SIM-korttia, jotta se sopisi erimalliseen laitteeseen, et ehkä pysty yhdistämään mobiiliverkkoon tai käyttämään joitakin ominaisuuksia kyseisellä laitteella Voit soittaa asiasta p.044 144 044 tai laittaa sähköpostilla tarkemmat tiedot osoitteeseen palvelu@dna.fi, näin tukisivuston kautta ei henkilökohtaisia tietoja voida valitettavasti käsitellä.Tämä on julkinen keskustelupalsta, joten voimme käsitellä asioita ainoastaan yleisellä tasolla. Omistaja-asiakas saa SIM-lukituksen purkukoodin asiakaspalvelun kautta sopimuksen päättymisen jälkeen.Hei Ostin puhelin Samsung s6 edge, kaupassa sanoi minulle että puhelimen on auki mutta kun olen laittanut puhelimeni toisen operaattorin sim-kortin ei toimi kysyy purkukoodia. Tarvitsen purkukodin jolla puhelimeni saan auki. Olen ottanut yhteyttä dna aiakaspalvelu monta kertaa ei ne auttavat he sanoivat että puhelin on auki mutta miksi ei toimi tässä kuvassa mitä viestiä antaa Tässä IMEI myös kuvassa näkyy toivon saada apua kiitos

Katso näyttökuvia sovelluksesta Saunalahti Mobiililaajakaista, lue Sovellus vaatii Saunalahden mobiililaajakaistaliittymän;Voit käyttää sovellusta nettitikulla tai laitteen omalla SIM-kortilla. Tämä ei toimi Huawei mokkulassa & läppärissä. Ei yhtään tähteä - pakollinen on miinusmerkkinen SIM-kortit eivät ole lukittuja ja DNA SIM-kortti kyllä toimii Huawein puhelimessa normaalisti. Jos liittymäsi ei toimi, niin tarkistathan Huawei puhelimesta asetukset. Nokia Lumia 900 puhelimesta on mahdollista tallentaa numerot ja kuvat esimerkiksi tietokoneelle, josta ne voit siirtää uuteen Huawei..

Kirjautuminen Oma Saunalahti- tai Elisa-tunnuksilla. Käytössäsi on vanhentunut selain, jolla Elisa-tunnuksella kirjautuminen ei välttämättä toimi oikein. Suosittelemme selaimen päivittämistä uusimpaan versioon tai toisen selaimen asentamista Mitä kautta laitoit pyynnön? Tuo voidaan kyllä hoitaa samantien kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme.PIN-koodi taas on asiakkaan itse asettama henkilökohtainen tunnusluku, jota asiakaspalvelullamme ei ole tiedossa. Mikäli PIN-koodin laittaa kolme kertaa väärin, saa liittymän omistaja PUK-koodin itsepalvelusta https://minunpalveluni.dna.fi Tällöin soitto ei tule mistään numerosta, vastaanottajalle (hätäkeskus) ei näy mitään numeroa eikä täten myös mikään liittymä ole käytössä. Hätäpuhelun voi siis soittaa aina maksutta, vaikka liittymän saldoraja olisi ylittynyt, kännykkä olisi turvalukittu tai siinä ei olisi SIM-korttia lainkaan Kokeilimme, miten e-sim-liittymä otetaan käyttöön. @ Kortittomat e-sim-liittymät ovat selkeä askel eteenpäin fyysisistä micro- ja nanosim-korteista. E-sim on puhelimen yhdysrakenteinen kortti, jonka kautta voi ottaa liittymän kaikilta tekniikkaa tukevilta operaattoreilta tarvitsematta asettaa puhelimeen.. Internet Explorer ei tue nykyaikaisia verkko- ja tietoturvastandardeja minkä vuoksi sivustomme ei toimi selaimellasi oikein. Suosittelemme käyttämään jotain oheisista verkkoselaimista parhaan selauskokemuksen saavuttamiseksi. Google Chrome

 • Lokasuojan levikesarja.
 • Virkattu tuttinauha hinta.
 • Vauva tapahtumat vantaa.
 • Korvahupun käyttö.
 • Emojination 3d vastaukset level 11.
 • Flunixin hevonen.
 • Paras aitakasvi.
 • Fxa lumilinko huolto.
 • Tyhjän nenän syndrooma.
 • Bts run ep 1.
 • Best android phone right now.
 • Liigan maskotit.
 • Golf jäsennumero.
 • Kurse für kinder gütersloh.
 • Ben cristovao merch.
 • Bella pelo hinnasto.
 • Honda shadow 600 bobber build.
 • Betonitaso halkeama.
 • Triathlon kisat 2018.
 • Koiran köysilelu ohje.
 • Kipsilevyankkuri toggler.
 • Mikki hiiri vitsi.
 • Irina kotisivut.
 • Laardi resepti.
 • Juana bormann.
 • Resoluution muuttaminen.
 • Doge miner.
 • Wetter kapverden sal.
 • Maistraatti yhteystiedot.
 • Parenteraalinen tarkoittaa.
 • Kopparlönn höjd.
 • Töihin ilman koulutusta.
 • Juha juurikkala blogi.
 • Miten nuuska laitetaan huuleen.
 • Ylpeys ja ennakkoluulo sarja dvd.
 • Elton john kappaleet.
 • Kulttuurishokki blogi.
 • Montera gångjärn köksluckor ikea.
 • J edgar hoover movie.
 • Pohjola vuosi ilmoitus.
 • Hengitysteiden sairaudet.