Home

Usd keula yamaha dt

USD-keula Yamaha DT 125:seen

112Tytär kuvasi äitinsä(55v.) kamppailua koronan kanssaRuotsissa, Falun lasareetissa. Seuraavana päivänä äiti kuoli. Tytär kritisoi raskaasti sairaalan toimia. Autenttista videokuvaa, joka varmaan ei taas sovi herkille. https://samnytt.se/video-har-dor-anita-pettersson-av-corona-utan-vard-kippar-efter-luft-men-nekas-syrgas/ On ihan tyhmää kiistellä mistään tehoista .kaikki sen tietää et minarelli on vakiona laiskempi ku rabasa mut kumpi on luotettavampi? Itse sanoisin että minarelli koska se kestää erittäin hyvin eillei joudu täysin raiskatuksi. Sitäpaitsi derbis on kevyemmät välit vakiona et ei kai se mikää ihmekää ole . Ja kaikkihan tietää hyvin derbin sähköviat niitä löytyy joka päivälle. aina takavalo tai vilkut paskana. Mut kyl derbinki kone kestää en sitä sano!. Kyl se dt lähtee todella hyvin jos otta kurin pois tai laittaa tehari. sillo jää derbi hiehet toiseks: . !!!!!

Yhel meiä luokal on yamaha 08 ja siinä on ledi, katalysaattori vitus ja alkukäyrän kuri irti. kulkee 55-60 :DEi todellakaan kannata harkita mbk:ta tai Dt:tä, koska ne kulkevat juuri ja juuri 50 ja jos on vastatuuli 35. Naapurillani on mbk, jossa sama moottori kuin yamahassa ja se ei sudi edes märässä kurassa. Mulla on vakio derbi ja se sutii asvaltillakin, joten noissa on vääntö eroa

Yamaha DT 125 R 125 cm³ 1997 - Sipoo - Moottoripyörä - Nettimot

Pesquise anúncios classificados de Yamaha DT em Portugal no Standvirtual. Comprar ou vender carros usados. 6 Yamaha DT novas e usadas à venda La Yamaha DT è una motocicletta prodotta per il fuoristrada, ma non per uso agonistico, della casa Yamaha Motor, nella sola motorizzazione a due tempi. Questo motociclo può essere confuso con la Yamaha WR, che esteticamente è simile, ma che è per uso agonistico e adotta soluzioni diverse.. yamahan mittari kusee sen 5-10 että vedä sä vittu päähäs ja leiki lentäjää ja tuu vaikka viivoille kyllä mun derbi vie tota sun yamahan rytkyäs "melkein vakio jampulla ajaa viri derbin ohi" voi tulla vapaasti koittaa derbi voittaa..

Yamaha ybr 125 2017 it has scuffs and it will need a mot the top box isn't included any questions just askET OSAA AJAA! KUTEN AIEMMI SANOTTU, RIIPPUU KUSKISTA! VITTU EIKÖ PELLE SAA P****A KU RAISKAA MOPOJA! HAHAHAHAensinnäkin depa ei oo saksalainen ja yamaha ei oo kiinalainen.tenti eka vähän ennenku alat neuvvoo muit :D

Mulla on yamaha dt 125 johonka edellinen ask

 1. Kyl DT on kieltämättä parempi ja itse ainakin ostaisin sen, mutta tää on 3 vuotta vanha viesti nii ei kannata enää kirjoitella tänne -.-
 2. Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.
 3. No voihan vittu molemmat on yhtä vitun paskoja ruoskia kaikki mopot on kaikki autot ja kaikki misä on moottori nii joskus niihin kuitenki tulee vika riippuu kuskista ja voihan olla vaikka joku valmistus virhe tai jotain muuta mikä repii persee!
 4. Tässä on kaikille kusipäille ja äpäröille vähän netto tietoa Derbistä & Yammusta Derbin saa kulkemaan yli 120km/h Kaverin derbi lähti 150km/h Ja se on valmistettu Espanjassa. Yamaha saa myös aika hyvin kulkemaan päälle 120km/h Ja se on valmistettu Japanissa. Topicin tekijänä en kuuntelisi ketään täällä olevista koska he väittävät esim: "Derbi on paras jeejee osta derbi, yamaha on paska!!!" tyyliin koska heillä on itellä derbi. Omalla mielipiteellä lähdetään --> tai sitten osta Manki, pv, Solifer Tai vaikka Husqvarna

Hahah Tohon hankkikaa muijat- viestii==DD TROLOLOL Ihanku ei olis ;D Joo, mut Oma Derbi Nii sil on ajettu 15tkm ja kuulemma ei oo pettäny kertaakaa ja mulla on ollu alla 2tkm ja ei kyl tosiaa oo. Kaverilla on yamahan joku 2009 vuoden malli ja sil meni 1500 Km jälkee huoltoo ku ei menny enää sähköt päälle =DDDDDDDDDDDDDmulla on 08 extreme, ajettu 300 ja kaikki paskana, levyt vinkuu ja helvetinmoinen tärinä, jos oisin tiennyt derbin paskan laadun oisin ostanut dt:nmun serkku sai sen derbin kulkee 120 km ihan tosi mut tietenkin se sano aina että derbit on semmosi ja tämmösiä ettei ne kestä mitää se pysty ajaa sillä ehkä hassun 4 kilsaa ja sitten tuli semmonen elämää isompi kaasupilvi jostain keskeltä metsää ja se derpi aina rajähtänyt vittu ihan säpäleiks että DT olis ihan suisiteltava peli mun mielestäsun mittari kusee ja pahasti mul menee täl hetkel evo 50 en tiiä sit paljon menee leovincella ja paskan letut sul mitää 125 mene nii ja btw ei sul oo ikää ajaa ;)

Yamaha DT ei oo Japsia nähnykkää vaan ne tehään espanjassa ja se on käytännössä sama mopo ku MBK X-limit ja joku malagutin malli, tarrat ja katteet vaan vähä erillaiset...Mulla on 06 xtreme. vakiona pesi kaverin vakio jammun, ja kuristamattomana pesi sen, nyt Hebon tehari kii kulkee joku 95 tasasel.kaverilla DT:s giannelli kulkee joku 75 tasasel ja hakkaa rajottimeen. tää ne jokka täälä derbiä mollaa nii on vaa vitun kateellisia ku DT ei kulje toisinku Derbi!

Yamaha Dt eBay Kleinanzeige

 1. Kaikki ne uudet mopedit on tehty kiinassa. Kasattu sitten missä lie. Soliferikin on Suomalainen, joo mutta valmistettu kiinassa.. jippijaijee
 2. Search through the results in Yamaha DT 200 advertised in South Africa on Junk Mail. Dt125 Yamaha scrambler in good running condition
 3. Kaksi asiaa: 1. mikään mopo ei mene viilaamattomalla vakiopytyllä yli 100 km/h. 2. mopon viat johtuvat täysin käyttäjästä. Ja ittellä derbi menee 66 viilatulla männällä ja pienemmällä sulakkeella ja keulii vielä 8 vaihteella alamäkeen rekan imussa jos hyvä tuuli sattuu kohalle.
 4. ite et näköjää omista derbii, siis derbi on ainoa mopo joka on hyvä, ja kulkee muka vakiona 45? oisko siinä penkin päällä 100kg jätkä... kaverit kehuu derbin vakio nopeutta joka tietenkin riippuu mallista, mutta vm yli 2000 kulkee varmaan vakiona 50-55km/h! ja derbiä saa viritettyä aivan mainiosti -> tehari kii ja 80km/h . en menisi laittaa tommosta, vituttaa tommoset jotka eivät tiedä. eri asia on jos oot derbin tehtaalta! VITUN AMATÖÖRI ASIANTUNTIJA! SE ON DERBI!
 5. Osta derbi, koska siihen voi varmasti luottaa. Itse omistan 2008 vuoden mallisen senda x-race. Ostin sen vuoden 2009 keväällä, ja siitä lähtien ei ole pettänyt kertaakaan. Plus vielä se, että Derbithän pitää hinnan hyvin ja ovat myös upeita ulkonäöltään mielestäni. Hienommat kuin yamahat. Derpi on uutena myös halvempikin kuin yamaha.

Derbi senda vai Yamaha DT?? - Mopot - Suomi24 Keskustelu

mulla on 04 derbi ja hyvin tuntuuu pelaavan kulkee vakiona 60 pistät 52 piikkisen rattaan nii kihtyy ja lähtee sen 75 ja sit malossin tehari tekee siitä viel ehomme ja menee sen 90Osta Derbi, DT on ihan kuraa ja DT löytyy joka toiselta mopolla ajelevalta, vaikka onkin täyttä paskaa. Ja ei, en omista Derbiä, vaan Riejun.With the introduction of the DT-1, Yamaha essentially defined a new market for motorcycles.[5] A Dual-sport motorcycle built for off-road riding, the light and slim DT-1 was equipped with block-pattern tires and had sufficient ground clearance. Its design put it at the cutting edge of off-road bikes at that time. It had a 250 cc, single-cylinder, 5-port engine based on a motocross design, and Ceriani-type front suspension.[1] Yamaha MT 125 for sale. Showroom condition, no damage and has never been on its side. Service history, HPI clean. 1280 miles Never been wet, other than washing...

Kannattaa ostaa Yamaha. itellä on yamaha dt 50 2-tahti koneel. Ja on tosi hyvä ajaa. Eikä syö ees bensaa paljoo. :P Ihan täydellä tankilla jos mopo on vakio, niin saa ajaa melkein 200km olen tykännyt. (:Ite omista 09 mallin drd pro sm mopon. 49 km/h parhaillaa meni tasasella suoralla. Kaverin yammu menee noin 48 km/h ryyppy päällä suoralla. Ilman ryyppyä ei voi ajaa ollenkaa koska hyytyy. omassa debassa ei oo ollu ollenkaa sähkövikoi 7000 km aikana. Kaverin yammussa sitä vastoin ei toimi mitkää sähköosat. Mittari ei toimi etu ja takalyhty pimeenä. Vilkut joskus hyvällä tuurilla saattaa mennä päälle mut neki muistuttaa disco valoja. Lisäks sillä jo kahesti menny iskari rikki. Ja kun painaa vähänki liikaa etujarruu ni koko mopon etupää suunnillee raahaa maata. Hyvät on nähä paiolit näissä. Että ostakaa vaan yammu saatte noin 105 kg täysin valmista romurautaa.`Yamahat on toimii yhtä hyvin ku raiskattu lada... leviää käsii koko paska` Jaa opettele puhumaa ennenkö tänne tuut selittää! DT!! sinä ja sun ladas,vertaa ladaa ja DT:tä, ookoo!! ei niitä voi urpo verrata!

joka ikinen näkyy suosivan sitä merkkiä mikä on itellä....................... ja derbi vs yamaha ota kummasta ite tykkäät enemmän Derbin saa kulkemaan ainakin 130 km/h yamahasta en tiiä mut uskosin että samanverran tai enemmän!!!!!Vittu kaikki Derbin omistajat on kateellisia Yamahan omistajille koska yamaha on kalliimpi ja laadukkaampi kuin joku vitun paska Derbi (tiedä vaikka olisi tehty ruottissa) eli puhaltakaa vehkeisiin ja ostakaa yamaha dt50r tai dt50x. The site owner hides the web page description

Selling my Yamaha MT 125 due to a change in circumstances. Price reflects slight damage to the bike on front brake lever and exhaust casing but otherwise if... Mulla on yamaha dt 125 johonka edellinen omistaja vaihtanu usd-keulan, vakio on normaali keula. Nytte etupumppuje stefat ruvennu vuotaan ni mistä tiedän mitkä stefat ostan kun ei ole mitään tietoa mistä vehkeestä tuo keula on sen verran viel tost dt50x:ästä että semmonen vehje lojuu tuol tallissa (-06) ja rekisteriotteessa lukee kissankokosil kirjaimil Valmistusmaa: italia. voin ottaa vaikka pari kuvaa siit lapust jos et usko. Yamahan merkki nyt vaan sattuu olemaan japanilainen mut kaikki mopot valmistetaan italiassa koska se on huomattavasti halvempaa sitä kautta.

Yamaha DT - Wikipedi

Monster Energy Yamaha Factory Racing. Follow us. Yamaha YZR-M1 #12. Yamaha YZR-M1 technical sheet joo tota noin, varmaa ne levyt vinkuu sen takia, että ne on melkein käyttämättömiä? ja toiseks ei se paljon tärise oikeesti ku vähäse ajelee. ja mitäköhä muuta sulla on paskana?

Yamaha Dt Kijiji in Manitoba

sun kaverilla on vain säädöt pielessä mulla on vakio mbk ja hyvi jaksaa sun kaverilla on vaa nii romu kunnos.Ei leivo jos on oikein viritetty, pässit. Khyls se yamaha kannattaa.!! Mut ei mopo dt. yli 125 olla pitää. New and second/used Yamaha DT125 for sale in the Philippines 2020. Compare prices and find the best price of Yamaha DT125. Check the reviews, specs, color and other recommended Yamaha * The prices listed have been converted from USD to PHP based on exchange rates of May 8, 2020 Kaikki on tääl sillee et se on parempi mikä itel on tai kaveril on... Derbi leikkaa kii ja siin on sähköviat, mutta muuten iha hyvä. DT on minun mielestä parempi, sillä on parempi ajaa helpompi virittää mutta ei väännä yhtä hyvin kuin derbi. Molemmis on hyvii puolii mut en oo löytäny DT:stä mitään huonoja puolia

yamaha dt125, yamaha dt125 Suppliers and Manufacturers at

 1. Modelo 750 axis bw's crypton dt fazer FZ25 FZ6 fzr jog majesty MT-01 MT-03 MT-07/MT-07 MT-09 neo nmax rd rdz royal T115 TDM TDR tmax trx tt-r v-max wr xj XJ6 xjr xt xtz XV xvs ybr yfm yfs yfz ys yz yzf
 2. arellilla ajon jälkeen:)
 3. Kannattaisko ottaa niista asioista kunnolla selväää. Derbit valmistetaan espanjassa mutta derbi kuuluu piaggio konserniin joka on italiasta...
 4. "osta DERBI!!! siin on kunnon Saksalaine laatupeli eikä mikää Kiinalaine halppis niinku joku yamaha!! hyvää on et kulkee vakioon jotaa 60 ja tehosuutimel ja qurit pois nii menee 90 ku noi yamhat ja muut Kiinalaiset nelitahit menee jotaa 50 vakioon eikä ketää pysty virittää!!" Sää se sitten jaksat puhua siitä Saksasta!!!!! Vitun naurettavaa touhua.
 5. Ehdottomasti Yamaha siin on vähemmän sähkövikoja ja muuta pikkuvikaa ku DERBIssä ja kone on myös ihan ok, mut uudemmissa yamahoissa on vittumaiset rajottimet suosittelen yamaha dt vm 06-08
 6. millä te ipanat jaksatte jotain vitun derbi vs. yamaha ja monkey vs pv.vittu kasvakaa jo pojat on jo 15 ja jaksaa kinastella jostain vitun mopoista
 7. Kyl siinä vilkut ja sähköstarttikin toimii. Mutta ajovalo on iha himmee ottaa jotai pari volttia/wattia ja takavalo no siitä ei puhuta XD

Others also searched for

kyllä siihen tottuu :) sillä on nii helppo veellä kahvassa mutkia ja pelleillä minkä kerkiää :D bensaa vain se on kova syömään, suutin pitää olla joku 120 teharilla, toisinku tehari terpisssä riittää 69 :D Yamaha DT in Hill Climb Racing 2, 2017

Yamaha DT 125

Yamaha dt 125 for sale - December 201

Barbit on leluja ellei niitä virita ne ei taho kulkee mihkään suuntaan, yömahal parempi ajettavuus ja kulkee hyvin, ehk ne sun kaveris jokka sutii jhnai mudas on nii vitun läskejä ettei jaksa kulkee :D Buy products related to yamaha dt 125 products and see what customers say about yamaha dt 125 products on Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Yamaha DT 125. Top Selected Products and Reviews En usko, että pytyllä, joka on AIVAN vakio, pääse 100km/h. Jotain viilausta on pakko olla. Ei kannata uskoo kaikkeen mitä netistä lukee/näkee. ;)Monkey on kyllä ihan jees, mutta sm:ässä on vakiona paska kaasari, kulkee sen 40. Ja vitosvaihde puuttuu.Ostin tuon derbi Senda DRD Evo 50 SM Limited Editionin ja kulki vakiona 62 ja sain kunnon virillä kulkemaan 125 km/h

Hehe , mikähän mun jammussa o : P ostin -08 jammun käytettynä .. mulle sanottii että on vakio (liikkeestä) ja kulkee 63 km/h suoralla : P ollaan 3 kaverin mittariin kokeiltu .. joko kaikkien mittari kusee yhtä pahasti , tai se todella kulkee sen 60 km/h. rajotin vaan tykkää huutaa siellä 7900-> kierroksilla. JAMMU ON PARAS : )tämä kitinä on ja pysyy osta jammu saatanaa. Älä debii... Mut se derbi on hienompii. Ite ottasin DERBIYAMAHAN!Itse ostaisin derbin. Siis lähetään siitä lähtökohdasta, että yammuhan on kestävempi, mutta derbi yleisestiottaen äkäsempi maantiellä. Mutta vaikka itse ostaisin derbin, niin silti voisin kyllä DT:tä suositella ennemmin.(Ps. yamaha on japanilainen merkki, derbi espanjalainen)Ok, itse olen vain kuullut, että mittaristo olisi sökö, mutta en sitten tiedä. Itelläni on derbi ja ei ole ollut mitään sähkövikaa tähän asti ja en usko että tulee koska olen tehnyt sähköt uusiksi. :)

kaveri ei ajana edes sisäänajoa samantien kuripois ajanu yli 6000 ei mootorisa ollu mitään vikoja mut kyllä dt:ssä vikoja on meni mittari mollemat avaimet poikki :D jostain syystä 09 malleisa paskat avaimet ja etupumput jotenki hajos kaikki meni takuseenHere I have for sale my Yamaha ybr 125 fuel injected runs and rides fine stops stars as it should on both electric and kick start has abit if MOT left dont see...Oot sää aika sankari ku oot jostaki löytäny uuen DRD Pro:n kolmella tonnilla:D On derbeissäkin "riisikeppi" paioleita. Ja ne ajoasento ja mukavuudet riippuu ihan ihmisestä itsestään että mistä tykkää, eli sekin vertailu on pois suljettu. Et kuule tiiäkkää mun kaverilla on DRD Pro joka käynnistyy ilman avainta. Sähköt toimii millon haluaa. Ja en minä nää/ole kuullu mitään vikaa takaiskarissa eiköhän sekin täytä tehtävänsä niinku pitääkin. -.- Väkisin keksittyjä nää jutut...Että onko Derbi senda vm 07 kestävä mopo?? Haluasin tietää onko juur tämä derbin vm 07 kestävä,koska olen ostamassa tällaista derbiä enkä haluaisi mitään paskaa mopoa heti aluksi?Voisiko joku kertoa kenellä on derbi vm 07 että mitä vikoja tässä vuosi mallissa on??Haluaisin tietää viel kun itse en ole mikään mopojen asian tuntija niin kumman kannattaa ostaa Derbin vai Yamaha DT?? Đang phát tiếp theo. 2:15. Bike reveal Yamaha dt 12522

olen samaa mieltä kanssasi itselläni 0n rieju rrx täl hetkel huollos ja se on must iha jees mopo ja toi jamaha on si iha paska vakiona kaverrillani on 09 kulkee 55km/h tasasel mut en osaa ajaa kunnol sil ku se on ihan vitun kusi paska laiska!ei sieltä netistä tarvii mittään tilata jos jammun ostat. Otat vaan kurin pois ja sen jälkeen etit sieltä tallin nurkasta 5mm poran terän ja ite poran ja poraat siitä moric poksin o:n kohalta läpi ja työnnät sinne reikään jottain silikoonia vaikka. MUTTA jos moposasi on vielä takuuta jäljellä elä sillon poraa sitä poksia koska takuut loppuu siihen näin kävi minulle1. Yamaha on japanilainen yhtiö, mutta moottori on tehty muualla. Minarelli moottori taitaa olla itelialainen. 2. Yamaha on ylihintainen verrattuna derbiin. 3. Molemmat saa virittämällä kulkemaan ihan yhtä hyvin. Saman toimintaperiaatteen moottori molemmissa(2t taitaa olla case reed). 4. Molemmissa samoja vikoja, derbeisä oli joskus paljon sähkövikoja, mutta enää nykyään ei ole enempää kuin muissakaan. 5. Molemmissa laakerit murometallia, mitkä eivät kestä isompaa sylinteriä kauaa. 6. Nämä asiat olivat FAKTOJA"VALOJA TAULUUN! Ei ole mitään väliä ostaako yamahan vaiko derbin, vaiko jonkun muun mopon. " Eipä sillä periaatteessa muuta väliä olekkaan kun se, että Yamaha on kaikilla asteikolla huonompi hintalaatusuhteeltaan kuin Derbi... "En vain yksinkertaisesti halunnut jotain mikä on jo kaikilla, vaikka onhan tuo detsikin yleinen." Miksi et sitten ostanut vaikka jotain vanhempaa mopoa, kuten Suzuki TS? Noita DTitäkin tuppaa olemaan kaikki paikat täynnä.Saanko kysästä mikä on tehosuutin? Ja hevon vitut mene derbi kurittomana 90... Itse olen ostamassa ainakin Yamaha DT koska pidän sitä mielestäni ihan hienona ja luotettavana pelinä, mutta kyllähän derbikin on hieno ja luotettava se vain johtuu kuskista kuinka rääkkää mopoa eihän mopot aina kestä ilman mitään vikoja.Jokasessa mopossa on omat tyyppi viat . päätä itse sinähän sillä ajat :D

Ite ostin just uuen 09 yamaha dt 50cc r. Toiminu hyvin tähän asti ja kulkee jotain päälle 50km/h vakiona ja lähtee tosi hyvin käyntii ekalla polkasulla vaikka kylmän yön jälkeen. Ilman kureja ja vakio väleillä kulkee jotain 75km/h. Derbi suoraan sanottuna paska vehje ostakaa mielummin mbk rieju tai jammu, mut älkää missään nimessä ostako derbiä!!!!!OSTA YAMAHA SIINÄ ON JAPANILAISTA LAATU KAMAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ehdottomasti DT!! DT mielestäni helpompi virittää ja mukavempi käyttäää... Derbissä on hyväkin puoli, varkaat eivät sitä huoli!! :)Arvoisat DT-kuskit, varsinkin melko alussa oleva kommentti joka kertoi derbin ja yamahan kurittomuudesta. Yamaha kulkee kuristamattomana 70-75, koska siinä on niin raskaat välitykset vakiona. Derbi vuorostaan 60, koska välitykset ovat kevyet ja cdi-boksi rajoittaa kierroksia. Oikea tapa vertailla näitä olisi ostaa Derbiin rajoittamaton sytytyspuola ja vaihtaa saman välit mitkä Yamahassakin. Sitten vertailette tehoja. Ihan vaa tiedoks näille pennuille ;D The DT125R grew from the older DT125LC models, it was sharper to look at and had plenty of big bike feel. Sadly many UK registered bikes often ended up Anorak Fact: The bikes sold on the continent came with the YPVS fitted, which gives them more power than the 12bhp models we originally got

The DT series was created by Yamaha in the late 1960s when the United States motorcycle market was down. Market research by Yamaha indicated that, despite slow motorcycle sales, there was a largely untapped market for off-road motorcycles. At the time, only a few specialty European manufacturers such as Bultaco and Husqvarna made motorcycles specifically for off-road use. Instead, many owners purchased road motorcycles and modified them for off-road use, typically by raising the muffler, adding braced handlebars, and fitting a bash plate under the engine . Such modifications were commonly known as creating scramblers. The first DT model, the DT-1 trail bike, was released in 1968 and quickly sold out.[3] moi, mun mielest yamaha dt 50r on paras enduroista? helppo virittää? kestää kaikki keulimiset ja pomppimiset :D Onpa hauska lukea kun pikkupennut yrittää päteä ja sit hermostuu jostain nettikeskustelusta aivan turhaan ja ihan raivona kirjottaa kommentteja siitä kumpi mopo on parempi. Aika säälittävää! Ja mitä ihmettä? Ihmiset näköjään luulee että Kiina ja JAPANI ovat huonolaatuisia maita. Huhhuh. Kiina on kyllä, mutta Japani ei todellakaan vaikka japanilaiset ihmiset puhuvatkin saman kuuloisesti kuin kiinalaiset. Japani on laatumaa! Yamaha DT on hyvä mopo ja varmasti luotettava. Derbi myös. Itse suosin Derbiä sen ulkonäön takia, vaikka onkin huhuja että Derbeissä olisi sähkövikoja. Varmaan joissakin yksilöissä onkin, mutta itsellä ei sellaisia ole ollut 2500km jälkeen.

The Yamaha DT175 was a 175cc single cylinder, two-stroke dual-purpose motorcycle manufactured by Yamaha from 1974 through 1981. It could reach a top speed of 65 mph (105 km/h). Max torque was 1.48 ft/lbs (2.0 Nm) @ 5500 RPM. Claimed horsepower was 17.17 HP (12.8 KW) @ 7000 RPM on se nähty kosseilla että derbit on ihan susia. jos tykkäät enemmän mopon korjaamisesta niin derbi. jos tykkäät mopolla ajosta niin yamaha dt. A premium membership for higher-level suppliers.

Myydään dt:seen modattu yz:an öhlins usd:Yamaha DT 50 SM

Yamaha DT 125: Amazon

En tiedä yamahasta mutta derbi on hyvä ittelläni derbi kulkee sen 62 ja lähteekin hyvin eikä oo mitään vikoja ainakaan vielä ollut kannatan derbiä.Ja sitte Riejussa toi jarrusysteemi aika heikko alkaa ainakin etujarru niissä helposti vuotamaan nestettä YAMAHA DT osat. PYÖRÄILYmaailma. Marzocchi USD-keula. Tuotenro: D-21456. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä View and Download Yamaha DT250D service manual online. DT250D Motorcycle pdf manual download. Also for: Dt400d Manuals and User Guides for Yamaha DT50K. We found 2 manuals for free downloads: Owner's manual, User manual. Yamaha Drum Trigger Module Setup Manual for DT50S/DT50K

Used Yamaha dt 125 for Sale in England Motorbikes Gumtre

Vittu mulla on DT VM 06 ja kulkee kurittomana ja 96 suuttimella 91 KM/h alamäkeen. Kaverilla on X-race vm 05 jolla ajettu vasta 6000km ja mittari paskana takavalo ei pala. Ai että Derbissä ei ole muka sähkövikaa :D. Joten ostakaa DT vaikka miten kehuisivat Derbiä. Ja yamaha ei todellakaan ole mikään kiinalainen... Derbistä en ihmettelisi vaikka olisi kasattu jossain tiibetissä kun eivät tunnu kestävän mitään.Menkää nyt vittu ite koittaan livenä että kumpi saatana on parempi!! Vittuako te täälä jotain "Esson baari" juttuja kerrotte saatana. Pistäkää video jos ootte ajanu oikeesti jotain 130km/h!!!!!! Ja eiköhän tää tyyppi ole löytäny moponsa, niinku edellinen kerto tää on jo yli 3v vanha juttu. (ottasin ite yamahan sillä kummastakin on kokemusta)

© Copyright 1997-2020 NewsNow Publishing Limited. All rights reserved. ∙ Privacy Policy ∙ Legal Noticemotorhispania furia 06.sama kone kun dt:ssä ja muutenki parempi kulkee 1 vaihteella 40 kun loppuun huudattaa ja menee 90 49 cc am6 sylinterillä virinä ei oo kun täysin tyhjä putki,100 pääsuutin ja 14/52 välit. 10/52 valeillä viä keulii kaasusta 1 vaihteella eikä oo leiponu ja tuskin leipoo ja kone on muuten minarelli am6. eli melkein sama mopo kuin dt. mutta ei derbissäkään mitään vikaa oo ja derbi kulkee viritettynä paljon ja välejä kannattaa muuttaa virittäessä. Minarellin tyyppi vikana on 5-6 välissä välivapaa Rabasa taas on heikompi mutta ei välivapaitaKaverilla OLI Derbi ja sisäänajos leikkas kiinni, 10 km kohdalla hajos sähköt, kun sen Derbi tuli suomeen niin siitä puuttu kaasukahva ja pakoputki. Sitten kun siihen saatiin varaosat niin ketjut poikkes... ja sit se osti DT:n ja nyt mennään 20 000 kilsan kohalla ilman yhtään ongelmaa!NONII. Kummatkiin on ihan hyviä vekottimia, ihan sama miten paljon ne vakiona kulkoo ku niihi sua aina viriä. Omistin debun joka meni varmaan ~60km/h, ja tällä hetkellä yamaha joka mennöö ~90km/h. Debu oli aika vakio mutta jammu viritetty. Derbi on ihan hyvä ajjoo, toimii jos huoltaa. Yamaha tällä hetkellä kanssa kunnossa ja ihan hyvin pelittää. En sano että derbi paska on ajjoo mutta kyllä jammu on parempi...

JUUJJUU.. mulla onki gilera rcr ja siin on otettu kurit puoliks pois ja 86 suutin nii menee 75 ja ei oo tarvinu cdi poksille ehä yhtää mitää. ja mun kaverilla onki derbi senda X-treme ja siihe on laitettu kuriton techigasi putki 95 suutin ja 14/53 välit ja menee 90. eikä oo leiponu kii vaikka sillä on ajettu joku 5000. dt:tä ei saa ikinä kulkee ni kovaa ees suihkumoottoreil ja se leikkaa tosi nopeesti kii.. kaveril kävi nii vaikka sitä huolsiki aina säännöllisesti Browse Alphabetically: Onetouch | Showroom | Country Search | Suppliers | Wholesaler | Affiliate Kommentoi aloitustaAnonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)5000This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.LähetäKommentointi on suljettu. AihealueetKeskustelu etusivuListauksethttp://www.motot.net/wiki/Mopomallien_hyviä_ja_huonoja_puolia Derbi Senda R X-treme Hyvät puolet: Vakaa ajaa Luotettava Helposti irroitettava penkki Lukolliset bensiini- ja öljytankit Maastokelpoinen Kevyt kytkin Ajoasento Ulkonäkö (mielipidekysymys) Varaosien saatavuus Huonot puolet: Todella iso takaratas (70-piikkinen 2002-2003 -vuosimallisissa, 2004 ja uudemmissa 65-piikkinen) Vakioketjut ovat kuin kumilankaa. Etuiskareitten stefat normaalia heikommat Ei voi säätää istuinkorkeutta Sähköviat, jos liittimistä ei pidetä huolta. Joillain jalan tukiosa napsahtanut poikki Yamaha DT Hyvät puolet: Monipuolinen digitaalimittari Hyvät jarrut edessä ja takana 16 mm kaasari vakiona Jouset hyvät ja mahdollisuus korkeuden säätöön. Vaijeriryyppy Palkkirunko Todella tehokas vakioputki (kuristamattomana) Hyvä ajaa enduroa (hypyt, yms...) Huonot puolet: Suuri bensankulutus vakiona ja viritettynä Puuduttava penkki (pitkillä matkoilla) Bensa- ja öljytankeissa ei lukkoa (2011 Yamaha vity 125 good condition with top box 330 miles from new!!! Yes only 330 miles! Cheap to run at over 100mpg £1.75 a month tax good all round...

Jos ei oo hinnasta kiinni ni Yamaha tai joku Yamahan kanssa samanhintainen Derbi, jossa enemmän varusteita. Puutteitahan/vikoja on molemmissa; Yamaha - Mittaristo, joka sama mm. Riejuissakin saattaa seota/hajota.. - Sähkövikoja, mm. cdi-sytytys.. - Ei, näissä ei ole pitkiä valoja vakiona - Etupumppujen stefojen vuotaminen (PAIOLI -keula) - Ominaisuuksista sanottakoon, että vakiona taitaa olla yksi laiskimmista 2-tahti "euromopoista" "Yamaha ei pamaha" Derbi - Digitaalimittaristojen hajoaminen/sekoilu - Keulan stefojen vuotaminen, jos keulana sama PAIOLIN valmiste kuin Yamahassa, jos MARZOCCHI, niin ei niin usein vuotoja - Derbin käyttämän Rabasa -moottorin kestävyydessä yksilöllisiä eroja, mutta on niitä Yamahan Minarellissakin.. - Muuta ei tuu nyt mieleen, sähköissä tosiaan joskus outojakin vikoja, tosin syy saattaa olla monesti käyttäjässä, muttei todellakaan aina.. Yleisin sähkövian syy taitaa olla huonohkosti suojattujen johtojen pinnoitteen kuluminen puhki, jolloin johto saattaa ottaa maihin/katketa kokonaan, ja sitten homma ei vaan toimi. - Ainakin esim. -07 X-Racen vakioajovalon valoteho surkea, voinee korjata halogeeni tjsp polttimolla? © 1999-2020 Alibaba.com. All rights reserved. 浙公网安备 33010002000092号 浙B2-20120091 "Vituttaa tollaset kun eivät mitään tiiä mistään saatana!" sun pitäs sillon olla vittuuntunut omasta ittestäs derbi: tuki hukkaputki ja menee samanlailla kun yamahan kuristusten irroitus muutenki derbin ajoasento ja kaikki on vitusti parempaaTiedän juuri kyseisestä tilanteesta sillä itsellä on juuri sama mopo ;) tykki peli on kyl :D Ostin omani uutena eli tiedän juuri mitä sille on tehty ja mitä ei. Aivan vakiona se kulki 50km/h gps ja mittariin. Suuttimen vaihdoin kosta 70 kokoon 75 ---> huiput 56km/h gps ja mittariin ;) Sen jälkeen otin kuristuksen putken alkukäyrästä pois ja kaasarin imupuolelta rei'itetyn levyn myöskin jonka jälkeen kulki 70 km/h mittariin ja gps samoin. Niin se oli tosiaan Derbi drd racing sm 2010 vuosimallia ja vakiona kiihtyi paljon paremmin mitä vakio yamaha dt että en tiedä miksi derbin huonoja puolia hehkutetaan... Tietysti joka mopon hunot puolet tulevat esiin siinä 20tkm kohdalla mutta eikai nyt 50cc kone kovin kauaa ole tarkoitettukaan kestämään? Mopollani on ajettu tällä hetkellä vaivaiset 3 tkm eli ei ole kovn paljoa maailmaa nähnyt mutta ei siinä mitään sähkövikoja ole löytynyt ja näin uudessa mopossa se menisi takuuteen eikä mitään ongelmaa olisi. TOTTAKAI ne sähköt saa vituiksi joillakin amispatenteilla kun joka johton maadoittaa runkoon tai muuta perseilyä. Niin ja tämän pitkän keskusteluketjun pointti oli kumpaa ostaisi yamaha dt vai derbi? kysytty 2007... joo mutta kuitenkin mopoilla ei ole paljoakaan eroja sillä kaikkihan ne loppuviimmeks samanlaisia on.

Yamaha R125 in a lovely Yamaha racing blue, the bike is good condition with crystal white neon lights, a tail tidy and small number to tidy up the rear. Both...piti vaan sanoo kumpaa suosittelee...mutta teidän teksti on vaan tämmöstä:No viituu lol dt kusee heti,osta nyt vittu derbi.haista paska homo untuvikko Dton vaan paras vauhti vakiona 10000km/h mut derbi sammuu jo alamäessävauhti15km/hsuosittelen yamahaa:)Yamaha 125 vitty in very good good condition will include a brand new MOT great little commuter gets through traffic in fraction of the time of car or public...Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

Vendo Yamaha Dt 175 - Motos Ecuador OL

Yamaha on Japsi uskokaa tai älkää, siinä ei ole mitään pahaa, maailman laadukkaimmat koneet ja laitteet tehdään japanissatuli kyllä viikon naurut kerralla :D jos haluatte että mopo kestää, ostakaa Honda Monkey jos haluatte että pyörä kulkee kovaa, ostakaa kevari

In perfect condition Yamaha yzf 125. Posted by Oussama in Motors, Motorbikes & Scooters in Croydon. 11 May 2020Yamaha on paljon tehokkaampi mitä Derbi! mulla on oma derbi tallissa se kulkee varmaan joku 70 mut isin yamaha kulkee 250! ja siinä on 1000 kuutiookii.ajaa 100,2km/h johonki luotettavampaan ku mopon omaan mittariin... kyllähän se mopon mittari voi näyttää vaikka 150km/h kusettavat sen verran rankasti...Kaksi asiaa: 1: Varmasti menee, netissä on video mutta en vaan muista osotetta 2: Kaikki viat eivät johdu käyttäjästä. Miten selität esim mittaristovalon polttimon palamisen käyttäjän viaksi? 3: Älä puhu asioista joista et tiedä yhtään mitään.jos haluu mopon kulukemaan noin paljo, kannattaa ostaa ennemmin moottoripyörä, tulee halvemmaks. PENTU!

DT125/175 - International Cooperation - International

Jesteś tutaj: Strona główna » Motocykle » Yamaha » Yamaha DT 125. Yamaha DT 125. zobacz pojazd ». rok prod osta jammu. derbit saa käyntii ilman avainta mutta ei rattilukkoa. jammu kestää paremmin ja sendat leipasee jos vähä viriiKyllä sen dt:n saa aika hyvin vääntämään kun ostat 10/65 välit nopeuttahan se tietysti syö mutta kaverilla on dt:ssä 11/65 välit ja tyhjä putki nii kulki gps:ssään sen 68 ja vääntää aika perkeleen hyvinJos tyttö ajaa jollain muullakuin variaatorilla niin nosta hattua hänelle! palataan asiaan senda vai dt? Jos multa kysytään niin ei kumpikaan! Derbeissä on sähkö vikoi ja ne syttyy tuleen ja dt on eskana ihan ***** ruma mutta SM pelittää.... Jos joku kysyy mikä mopo on helppo virittää niin se on Yamaha TZR 50, otat kurin pois ja suutimen vaihdat 110, saadöt kohalleen ja hukkaputki tukkoon niin menee se 90km/h, testattu poliisin tutkaan =( ooneks olin vetässy amis-patentin kilpeen niin eivä saaneet kiinni.....Meidän mielestämme keskustelu kuuluu kaikille. Jos haluat apua ongelmaasi, jakaa ajatuksiasi tai kysyä mielipiteitä, aloita keskustelu! Anonyymisti tottakai.

Yhen ihmisen kokemuksillahan se ratkaistaan että kumpi on parempi. :| Ja sitäpaitsi puolet noista " _JOo mulla/kaverilla/tutunserkunkaimantädinpojalla on ollu jammu ja derbi, jammusta meni runko poikki vaikka oli nii hyvin pietty ja ajettu vaan 1,2 km, derbi taas on kestäny jo 32000 km ilman mitää huoltoa ja kaike lisäks kulkee kurittomana 98,3km/h mittariin joka ei ikinä kuseta eli menee myös oikeeta 98,3km/h_ " on keksittyjä.Iha btw. että huolla mopoos uspo äläkä raiskaa sitä . Ei se mikinkää leivo jos osaa huoltaa mopoa säännöllisesti. moto yamaha dt 125. Autos, Motos y Otros. yamaha dt 125. 8 resultados. Ya creaste esta alerta Noniin, täällä keskustelupalstalla ei ole taas mitään tolkkua. Sallikaa minun kertoa omat kokemukseni mopoiluajoistani. Vuosi oli 2007, pihaan ilmestyi täysin ajamaton dt. Huolellisella sisäänajolla ja määräaikaishuolloilla varmistelin mopon pitkää käyttöikää.Ajoin mopolla kaikenkaikkiaan 3 kesän ajan, kunnes eilen oli aika sanoa hyvästit. Olen kuullut monen huokaisevan helpotuksesta, päästessään mopostaan eroon. Omalla kohdallani näin ei kuitenkaan käynyt, päinvastoin, jäin kaipaamaan Yamahan mahtavaa jousitusta, luotettavuuta, ja ennenkaikkea, ajettavuutta. Korkea jälleenmyyntiarvo edelleen kohensi mielikuvaani todellisesta laatupelistä. Ajaessani tänään autolla, mietin aina vastaantulevia mopopoikia ja olen iloinen heidän puolestaan, jotka osasivat valita korttinsa oikein.

Itselläni on Derbi DRD Racing 2007 . Vaihettu rattaat, ketjut ja jotain muuta skeidaa, mitä myyjä ei jostain syystä halunnut kertoa. Sanoi mopon kulkevan reilut 53 kilometriä tunnissa.. Ok: Sain mopokortin, käynnistin mopon, heti suoralla 64 km/h. Sitten pitemmälle suoralle ja GPS JA MITTARISTO näytti täysin samaa lukua: 71 Km/h! Täysin rehellinen olen! Olen jälkeenpäin yrittänyt ottaa entiseen omistajaan yhteyttä, ja kysyä että mikä on sen takana että se kulkee sen verran vauhtia.. Ei suostunu kertoo. Vakio putkisto yms.. kaikki näyttää nii vakiolta ku olla ja voi . ( Poliisikin kerran pysäytti ' huvikseen ' ja kysyi että onko viritetty ja vastasin et ei ole, ja hän vastasi, että se näyttääkin iha vakiopeliltä. ) :) Derbini on luja peli Ja minulle on kuva siitä . TÄMÄ ON JUURI MINUN OMANI. OTETTU OMALTA TAKAPIHALTA : http://irc-galleria.net/user/riqumato/picture/121716147 :) Select Make Yamaha Kawasaki Audi BMW Motorrad Harley-Davidson Honda Ducati KTM Nissan Dodge BMW KIA Jeep Hyundai Chrysler Mitsubishi Mazda Volkswagen Victory Infiniti Volvo Fiat Subaru Acura RAM Škoda MINI Tesla Buick Chevrolet GMC Cadillac Yamaha DT125R Models joo eli mulla on ollu nyt jonku aikaa derbi ja se on ollu iha susi. sähköt ei oo toiminu yhtään aina paskana ja derbit on välitetty nii vammasesti et huutaa jo 45 nii lujaa et ei uskalla enempää antaa kaasua mut kyllähän derbi sutii iha hyvin mut on muute iha paska. kaverin dt on paljo parempi ei oo ikinä ollu mtään vikoja ja aina toimii... ja toi et derbi on saksalainen ja et jammu on kiinalainen oli kyl paras juttu mitä oon ikinä kuullu.Miten se tehari voi kulkee 100? ehkä se on se mopo joka siinä kulkee.. kyllähän nyt mikätahansa mopo menee johki helvetin jyrkkään alamäkeen teharin kaa 100... et veä tumppuus !! ostakaa derbi! Yamaha DT 125 de ocasión - AutoScout24 El mayor portal de motos de Europa. La serie DT de Yamaha engloba todo un conjunto de modelos de motocicletas y ciclomotores que la marca japonesa empezó a producir en 1968 con la intención de satisfacer un interés creciente por las motos off-road..

Vittu mulla on Poni (pyörä) eikä oo leiponu kiinni vittu kertaakaa eikä tarvii huoltaa , kulkee vähintää 200km/h kun heittää lentokoneesta alas ,Vittu on semmoset äänet ja keuliiki kuule vittu jarrusta polttaa kumia pelkästään kun heittää Bensaa renkaaseen ja sytyttäää. Siis on niin vitun tykki et huh huh . PS! Urpo älä osta mopoo Jos et osaa sitä käyttää tai huoltaa säännöllisesti. Ja itellä ainakin kulki derbi 110 ja rapiat ettää ooppa sinä jätkä hiljaa :DDD Motocykle - Yamaha dt bazár. Vyberajte z 69 inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.sk. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Predám zachovalu motorku yamaha dt125X 2takt s ŠPZ motard ako na foto+ pridám kufor Givi ! R.v.04/2008 , najazdených 28 000 km With the best range of second hand Yamaha DT50 bikes across the UK, find the right bike for you. Latest second hand Yamaha DT50 bikes for sale Minkälainen mopo olisi hyvä noin 165-170 cm:selle? ja saako jollakin 2000€ mitään hyvää uutta mopoa?? Ja mistä tietää että käytetty mopo on hyvä ettei tee mitään vika ostosta? (=

täyttä paskaa älkää tulko ikin kattoo mopoista tietoo suomi24:seen mene mielummin vaikka motot.net täällä on kaikki mailman es jonnet jotka ei vittu oikeesti tiiä mopoista paskan vertaa. ja nyt ihan tiedoksi kaikille, derbi aprillia yamaha kaikki ne vittu toimii yhtä hyvin imekää jo sitä paskaa. Yamaha DT ei oo Japsia nähnykkää vaan ne tehään espanjassa ja se on käytännössä sama mopo ku MBK X-limit ja joku malagutin malli Derbis hyvää on se et siin on USD keula ja takana kaasuiskari. Detskistä taas löytyy PAIOLIN kakkapumput ja takaa joku randomi nesteiskari johon en oo perehtyny Blader rond op de community 'YAMAHA DT EN RD CLUB', lees een artikel of word lid zodat je gezellig mee kunt doen! kijk snel even naar zo zit de DT inelkaar of zo zit de RD in elkaar , en jij kan ook sleutelen. als voorbeeld: 16 mm mikuni opschuif carburateur, orgineel gemonteerd op de.. huoh.... ettäkö tosiaan oo kattonu sitä video misä on rabasan kone jossa viilamaton vakiopytty. Niin ja sillä ajetaan suola-aavikolla ja se on semmonen ''nopeusennätyspyörä'' eli todella kapeat renkaat ja muutenki koko hökötys on kapea ja kusku makaa siellä sisällä. Ja välitykset on todella raskaat.Niin ja muuten, tunnen yhen joka ajo gilera rcr:rrällä arrowin teharin ja raskaitten välejen kans 100,2km/h, pyttyyn ei ollu koskettukkaan. Alibaba.com offers 158 yamaha dt125 products. About 12% of these are Motorcycle Fuel Systems, 1% are Motorcycle Crank Mechanism, and 1% are Motorcycle Switches. A wide variety of yamaha dt125 options are available to you, such as standard or nonstandard

Derbi on alunperin Espanjalainen mutta Piaggio osti sen ja Piaggio tulee Italiasta. Yamaha on Japanilainen ja Yamahaa tehdään MBK:n tehtaalla Italiassa ja omalla tehtaalla RanskassaVitun pässit!serkkus voi ampua ihtesä jos haluaa mopo kulkemaan 120 nii saa ostaa saatanan 110cc parmakitin pyty ja muut hilppeet lisäx itellä 80cc bari kit jossa 80cc turbokit GP alakauttanen ja 24mm mikuni kaasari ja menee ehkä huuattamalla sen 110 välit on 13/55 noilla jaksaa vetää iha hyvi ja melkein sama kumman laitat derbi ei kurittomana ihan niin tehokas kuin yamaha mutta siihen saa enempi tuning osaa kuin DT ja vara osat halvempia... itse olen omistanut molemman jammussa kiinni noi virit derbissä ei ollukku giannelli ja isompi pääsuutin ja vähä välejä vaihettu meni jonku 85 huuattamalla että saa tunkee perseeseesä noi vitun derbit jotka menee vittu vakiona jotteinki mielesta 120 -.- ja voin sanoa että ihan sama kumman ottaa derbissä omalla tavallaan parempi hinta laatu suhde koska DRD pro on ehkä 150-200€ kalliimpi :) siinä vähän tietoavittu saan mäki pvn kuklee 80 ku heitän spermat pakoputkee... Vittuako derbiä tai dt saa 90 kulkee pelkäl tehoputkel...

 • Metro lissabon.
 • Paju purovuo.
 • Alv maksupäivät 2017.
 • Hur får man två katter att gå ihop.
 • Scanreco akku.
 • Kerala intia.
 • Mazda cx 3 huoltoväli.
 • Lineaarikombinaatio matlab.
 • Cafe tori lentoasema.
 • Oksidaasitesti.
 • Uv suojattu lanka.
 • Mokkapalat banaani resepti.
 • Parakki myydään.
 • Jouluruusu siemenestä.
 • Haavainen paksusuolen tulehdus lääkkeet.
 • Snabba maränger.
 • Keuhkoveritulppa tulehdusarvot.
 • Xbox one bundle.
 • Keittiötason syvyys.
 • Eat pray love trailer.
 • Polizei ausschreibung burgenland.
 • Anaksagoras.
 • Sariini hoito.
 • Slipknot 2018 suomi.
 • Oman numeron lähetys samsung j5.
 • Viemärin pantaliitin.
 • Jahreshoroskop 2018 skorpion.
 • James dean style.
 • Hotelli aakenus rovaniemi.
 • My celebrity look alike.
 • Google chromecast.
 • Canon kamerat hinnat.
 • Nibe cool in asennus.
 • Suomi emojit lataa.
 • Lahden kaupunki vihertoimi.
 • Munakokkeli kattilassa.
 • Scandic hotel wikipedia.
 • Apulanta kipu kuolee huutamalla.
 • Wohnung mieten hamburg harburg provisionsfrei.
 • Suomen suurimmat insinööritoimistot.
 • Hänga sig dörrhandtag.